<h1>Velvære & balance</h1>

Velvære & balance

TRÆK STIKKET OG KOM MED!

Med god energi og helt nede på jorden fortæller vi om, hvordan du implementerer mere egen omsorg i hverdagen, skruer op for forkælelsen og bevarer den mentale balance.

ORDRUP & SCHOU står klar med et sanseligt arrangement med forkælelse i rigelige mængder hvor vi deler ud af vores faglighed og mange års erfaring.

Det er kort sagt et arrangement, hvor vi gør os umage med at forkæle dig, kroppen, sindet og sanserne. 

Vores ønske er at skabe "RETREAT stemning" der på kort tid giver dig ro. Efter arrangementet er det vores håb at du har taget et eller flere gode råd med dig som du kan anvende i din hverdag.

Krop & psyke

Krops & Psykoterapeut Iben Ordrup, ejer af ibenordrup.dk, gennemgår øvelser der understøtter kroppens naturlige balance og som du let kan udføre hjemme, samt en guidet meditation. Derefter et skønt fodbad med gode plejende produkter mens Iben tager relevant emner på som understøtter din om egenomsorg, og giver gode hverdags råd om hvordan du holder sindet i balance og styrker ”tilfredsheds barometeret”

Værksted

Kosmetolog og produktudvikler Mariane Schou, ejer af sigtbar.dk, afholder en workshop, hvor der bliver delt ud af helt enkle skønhedstips og præsenterer dig for hvilke produkter og rutiner, der gør gavn og giver glæde i en ofte travl hverdag. På workshoppen testes der ansigtsprodukter og du får en gennemgang af en ansigtspleje rutine trin for trin. Til sidst i workshoppen blander du selv din egen bodyskrub og der er mulighed for at lave flere, hvis du ønsker, at tage gaver med hjem.

Program

Velkommen
Krop og Yoga øvelser
Guidet meditation
Oplæg & fodbad
Workshop, ansigt & kropspleje
Workshop, lav din egen bodyscrub

Der er efterfølgende mulighed for at købe ansigt & kropsprodukter fra sigtbar.dk

Enkel Foto Foraar Citat Instagram Opslag

Kom som du er. Hop i noget komfortabelt tøj som er egnet til at bevæge sig i, f.eks. træningstøj.

Hvis vejret tillader det, laver vi øvelser i det fri.

Vi serverer antiinflammatorisk frokost / aftensmad, superfood drik, infuderet vand, ayurveda te & kaffe.

Pxl 20201113 170743890

BOOK ET ARANGEMENT MED VENINDERNE ELLER MÅSKE I DIN PERSONALEFORENING!

Pris pr. person 990,-

Minimum deltagere 10 styk - rabat hvis I er over 10 personer.

Kan afholdes på Tempelvej 7, 4390 Vipperød, eller hvor det passer jer bedst.

Med tog: Direkte tog fra Københavns Hovedbanegård og Kalundborg til Vipperød.
Vipperød Station ligger ca. 3 km fra Tempelvej. Tag evt. cyklen med toget.

I bil fra Roskilde/København: Tag Holbækmotorvejen (21) mod Sjællands Odde og kør af afkørsel 23 mod Kalundborg og umiddelbart efter kør af afkørsel 1 mod Vipperød. 

Om Mariane Schou

I 2020 startede Mariane Sigtbar.dk, med det formål at formidle og sælge velvære og balance i form af produkter og retreats. Mariane er uddannet kosmetolog og har stor erfaring fra hudpleje branchen, senest som Promotion Manager og produktudvikler for hudpleje brandet Meraki. Mariane har en holistisk tilgang til sit fag, hendes viden og erfaring spænder bredt fra udvikling af produkter, formidling, undervisning og salg. Derudover er Mariane uddannet stylist og har i over 20 år arbejdet som kreativ konsulent for private og erhverv, herhjemme og i udlandet.

Om Iben Ordrup

I 2017 startede jeg ibenordrup.dk, med det formål at arbejde med mentalsundhed for private og virksomheder. Jeg er uddannet sygeplejerske, uddannet krops & psykoterapeut hos Ole Vedfelt og er certificeret i "Intelligent Mad” fra Louise Bruun. Jeg valgte at stoppe min karriere som nordisk forskningsdirektør for at få mere tid til mig selv og sin familie og er nu på en rejse hvor nye redskaber som yoga, meditation og antiinflammatorisk kost er med til at skabe et liv i balance. Det er den erfaring og viden, jeg gerne vil videregive i dette arrangement.

Covid-19

Vi overholder de gældende regler udstukket af sundhedsmyndighederne, vi beder dig om at gøre det samme.