<h1>For virksomheder</h1>

For virksomheder

Som tidligere leder ved jeg at det kan betale sig at investere i sine medarbejdere. Jo bedre dine medarbejdere trives og udvikles, jo bedre vækst og performance i virksomheden.

En kedelig trend!

Depression, angst og søvnløshed blandt erhvervsaktive danskere er steget og med stress, som den anden største sygdomsbyrde i verden i 2020, er der behov for at tænke sundhed på nye og mere innovative måder end hidtil.

Mental og fysisk sundhed hænger sammen. Det bekræftes af Sundhedsstyrelsen og internationale studier, der understreger sammenhængen mellem mental sundhed, sygdomme og risikofaktorer.

De fleste sundhedsindsatser på arbejdspladsen er isoleret til enten et fysisk eller mentalt fokus. Det kan være kortsigtede motionsindsatser eller sundhedsforsikringer med tilbud fra behandlere, psykologer eller speciallæger, alle med hver deres sundhedsfaglige fokus.

Ønsker du et mere helhedsorienteret og længerevarende tilbud til dine ansatte, kan du kontakte mig for ide oplæg eller aftale for behandlinger i din virksomhed.

Mit netværk består af ledelses konsulenter, ernæringsterapeuter, yogainstruktører, mindfulnessinstruktører mfl. og sammen med en række samarbejdspartnere kan jeg sammesætte en pakke der passer lige netop til din organisation.

Ønsker I at høre mere om en virksomhedsaftale, så kommer jeg gerne ud og præsenterer mulighederne.

Body All Mind behandlingen gør, at min krop føler sig levende og afslappet på samme tid. Kombinationen af den fysiske behandling med vejrtrækningsøvelserne og Ibens behagelige stemme får en times behandlingstid til at flyve afsted. Jeg kommer i kontakt med min krop på en måde jeg ikke har oplevet før.

Kristina Balle-Jensen / HR TrueCommerce

Jeg kan på det varmeste anbefale kropsterapi hos Iben. Ibens behandlinger har kunnet mindske mine rygsmerter, hvilket giver mig fornyet livskvalitet! Derudover har Iben givet mig modet til at sætte grænser og givet mig redskaber til at passe ekstra godt på mig selv, når jeg er ude på mine mange yogarejser. Jeg elsker, hvordan Iben kombinerer krop, sind og sjæl. Med kropsterapi bliver det åbenlyst, at fysiske smerter i virkeligheden kan komme fra “mentale smerter”. Jeg føler mig altid lettet, glad og optimistisk efter en times kropsterapi. Jeg står stærkere i mig selv, så jeg kan leve mit livet, som jeg ønsker det.

Cathrine Koefoed / Yogalærer og rejseleder

For mig betyder en kropsbehandling et rum, hvor jeg tør give slip og hvor jeg får plads til at restituere. Iben forener høj faglighed og erfaring, intuition og omsorg med stor forståelse for hver klients unikke behov. Hun har i sin tilgang dyb respekt for det menneske, hun har i sine hænder.

Nicoline Christophersen / Kalmia - Partner / Direktør

Vores lille team var ret nystartet, da vi havde et forløb med Iben Ordrup. Hver især fik vi kortlagt vores JTI- profiler og talt dem igennem med Iben. Herefter havde vi en fælles workshop, hvor vi fik sat det hele i spil, både i forhold til vores præferencer arbejdsmæssigt, og i livet som helhed. Det var en meget fin dag, hvor Iben dygtigt fik skabt et rum af tryghed og tillid, der gjorde, at vi gik derfra med nye indsigter om os selv og hinanden, samt hvordan vi kan arbejde videre med vores nye viden. Siden da har vi i teamet lavet aftaler om, hvordan vi tager hensyn til hinanden i det daglige arbejde på kontoret, og hvordan vi bedst muligt udnytter den fælles viden om vores teamroller i vores opgaveløsning. Jeg kan anbefale andre at benytte sig af Ibens tilbud, når der skal investeres i teamudvikling og trivsel.

Emil Erichsen / Leder HUSC