<h1>Om Iben</h1>

Om Iben

I 2017 valgte jeg at stoppe min karriere som nordisk forskningsdirektør. Jeg opsagde min stilling for at få mere tid til mig selv og min familie. Arbejdet i højt tempo med mange rejser, krav og vigtige beslutninger havde drænet mig, så jeg ikke længere kunne mærke mig selv. Min energi blev brugt på arbejdet. Når jeg kom hjem var jeg træt og weekenderne blev brugt til at lade op.

Pausen fra erhvervslivet fik mig i gang med at uddanne mig til Body All Mind kropsterapeut og psykoterapeut. Begge uddannelser er vigtige redskaber i min personlig rejse. De giver mig nye og værdifulde redskaber til et liv i balance, både i privatlivet og i mit arbejde med mennesker.

Jeg har selv oplevet hvad et forløb af kropsbehandlinger gjorde for mig. I en periode af mit liv rejste jeg meget, havde lange arbejdsdage og alt for meget at tænke på. Kropsbehandlingerne fik mig til at mærke min krop, trække vejret bedre, en følelse af at være mere i kontakt med min krop og mindre i hovedet. I en travl hverdag var behandlingerne et værdifuldt redskab og hjalp mig til at navigere i en travl hverdag.

Jeg har altid været åben for alternativ behandling og ydmyg over for andre livsanskuelser, end de jeg selv er vokset op med. I 2017 påbegyndte jeg en rejse hvor jeg søger at forstå hvordan yoga, meditation og kost kan styrke mit velbefindende til et liv i balance.

Såvel fagligt som privat har jeg altid søgt indsigt og forståelse for mine egne reaktionsmønstre. Jeg har altid haft et naturligt ønske om at blive klogere på mig selv og har set coaching, samtale og kropsterapi som naturlige elementer i denne proces. Det er den erfaring og viden, jeg gerne vil videregive til andre.

Body All Mind behandlingen gør, at min krop føler sig levende og afslappet på samme tid. Kombinationen af den fysiske behandling med vejrtrækningsøvelserne og Ibens behagelige stemme får en times behandlingstid til at flyve afsted. Jeg kommer i kontakt med min krop på en måde jeg ikke har oplevet før.

Kristina Balle-Jensen / 40 år

Jeg har altid en ret særlig oplevelse af, at Iben forstår, hvordan hele mit system har det, og hvad det har brug for, uden at jeg nogensinde skal bruge særlig mange ord. Når kroppen ikke selv kan snakke, er det ret skønt, at Iben formår at forstå, hvad min krop prøver at kommunikere.

Emma Liv

For mig betyder en kropsbehandling et rum, hvor jeg tør give slip og hvor jeg får plads til at restituere. Iben forener høj faglighed og erfaring, intuition og omsorg med stor forståelse for hver klients unikke behov. Hun har i sin tilgang dyb respekt for det menneske, hun har i sine hænder.

Nicoline Christophersen / Kalmia - Partner / Direktør