<h1>Kropsterapi</h1>

Kropsterapi

Iben Ordrup

Kropsterapeut

Rigtigt mange mennesker har ondt i livet. Fysiske og/eller psykiske smerter. Jeg tror ikke at det er meningen at livet skal være slidsomt og at vi skal acceptere at have ondt. Der er faktisk noget at gøre ved det. Kropsterapi er en af dem.

Med kropsterapi kan du opnå en større ro og indsigt i dig selv. Behandlingerne giver et øget velvære og redskaber til at træffe beslutninger og håndtere stress.

Kropsterapien er en helhedsorienteret behandling

Ved at arbejde med hele kroppen og vejrtrækningen opstår muligheden for at
skabe forløsning, såvel fysisk som psykisk.

Med baggrund i egne erfaringer og viden, bidrager jeg til en større forståelse
mellem din fysik og psyke. Vi er selv ansvarlige for vores velvære, du
bestemmer selv farten. Jeg faciliterer et rum med mulighed for udvikling.

Hvad er kropsterapi

Den kropsterapi jeg tilbyder kaldes Body All Mind kropsterapi. Behandlingsformen tager udgangspunkt i blandt andet body-sds principper, zoneterapi, osteopati, kiropraktik, fysioterapi, yoga, meditation, ernæringsterapi og psykologi.

Behandlingen er en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, akupressurtryk og zonetryk. Kombinationen sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen.

Behandlingen gør det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Læs mere om Body All Mind

Hvad kan en kropsbehandling gøre for dig

De fleste beskriver at opleve et øget velvære, afslappet, dybere åndedræt og et større overskud. Behandlingerne vil skabe plads, glæde, frihed og være med til at slippe gamle mønstre.

Hvem har gavn af en kropsterapi

Alle kan have gavn af kropsbehandling. Behandlingen er både til dig der ønsker at arbejde med din fysiske og følelsesmæssige udfordring og derigennem forbedre og styrke dit helbred. Men også til dig, der vil yde mere i hverdagen og optimere dine personlige præstationer, opnå mere energi og overskud.

Børn og unge med diagnoser som ADHD, ADD, Skizotypi, Autisme spectrum mm har gavn af kropsterapi. Det hjælper dem til at mærke og afgrænse dem selv.

Hvordan foregår det

Du ligger på en behandlerbriks, i undertøj med et tæppe over dig. Behandlingen foregår skiftende på ryggen og maven. Jeg understøtter behandlingen med samtale undervejs i det omfang det giver mening for dig.

Body All Mind behandlingen gør, at min krop føler sig levende og afslappet på samme tid. Kombinationen af den fysiske behandling med vejrtrækningsøvelserne og Ibens behagelige stemme får en times behandlingstid til at flyve afsted. Jeg kommer i kontakt med min krop på en måde jeg ikke har oplevet før.

Kristina Balle-Jensen / 40 år

Jeg har altid en ret særlig oplevelse af, at Iben forstår, hvordan hele mit system har det, og hvad det har brug for, uden at jeg nogensinde skal bruge særlig mange ord. Når kroppen ikke selv kan snakke, er det ret skønt, at Iben formår at forstå, hvad min krop prøver at kommunikere.

Emma Liv

For mig betyder en kropsbehandling et rum, hvor jeg tør give slip og hvor jeg får plads til at restituere. Iben forener høj faglighed og erfaring, intuition og omsorg med stor forståelse for hver klients unikke behov. Hun har i sin tilgang dyb respekt for det menneske, hun har i sine hænder.

Nicoline Christophersen / Kalmia - Partner / Direktør